• Vibrator silikon anti banyu bisa diisi ulang
  • Produk paten jago super elastis
  • Piranti latihan penis sing khas kanthi rambut alus sing mlengkung
  • ABOUT

Dongguan Luosen Electronics Co., Ltd. didegaké ing 2011. Departemen produksi didegaké ing 2013, khusus kanggo produksi produk diwasa lan dolanan jinis. Produk sing diproduksi dening perusahaan kami kalebu alat vibrator wanita, tongkat AV, tongkat G-point, penis simulasi, lan pesawat terbang pria. Cangkir, set zakar, pijet prostat, lan liya-liyane, utamane proses cetakan injeksi produk TPE wis diakoni dening industri. Kita nyedhiyakake layanan OEM lan ODM kanggo merek kelas internasional;

Waca Luwih